Formsättning/Gjutning

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

ovrigaHjälp med gjuta platta eller bygga form?

Att gjuta en platta kanske inte är det enklaste för alla, och det kan vara tidskrävande att ta sig igenom de olika normerna och bestämmelserna.

Från ritning till färdig grund omfattar många moment såsom

  • Montering,
  • Lägga dränering
  • Armering,
  • Gjutning,
  • Installation av el
  • Installation av vvs.

Allt måste samordnas på bästa sätt för att kunna erbjuda säker och stabil grund.
Vi hjälper dig hela vägen, från planering till färdigt resultat.

Vi utför allt inom nybyggnad, ombyggnad och tillbyggnad, samt in- och utvändig målning. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag och försäkringsbolag.

Låt oss hjälpa dig med hela ditt byggprojekt, allt från idé till färdigt projekt. Vi åtar oss gärna totalentreprenader såsom nybyggnation av villor, garage eller sommarstugor m.m.

Tapetsering

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

tapeterTapetsering

Ett väl genomfört underarbete är grunden för hur resultatet av din tapetsering kommer att bli – därför kan det vara skönt att anlita en fackman. Grundregeln för all tapetsering är att underlaget måste vara torrt, jämnt och fast. Beroende på vilken yta du ska tapetsera på skiljer sig det här steget en smula. Att tapetsera anses av många vara någonting som man med fördel kan göra själv men man glömmer oftast bort kostnaden för anskaffning av verktyg som behövs, det tidsödande underarbetet och inte minst rengöringen efteråt.

Vi utför tapetsering och underarbete i alla typer av utrymmen.

 

Ombyggnation

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

ombyggnationOmbyggnationer

En ombyggnation innebär att du vill bygga om på eller i en redan befintlig byggnad. Renovera, bygga om, bygga ut, omstrukturera den befintliga planslösningen. Det kan vara allt ifrån att bygga om och renovera ett vardagsrum till ta upp för nya fönster eller göra om ett badrum eller kök.

Våra snickare utför de snickeriarbeten som krävs och när snickeriarbetena är avklarade kanske det ska målas, eller tapetseras. Då tar våra professionella målare över och slutför arbetet, kan det bli smidigare?

Renovering Kök/Badrum

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

renoveringReparationer/Renoveringar av kök och badrum

Att renovera sitt kök eller badrum handlar inte bara om att sätta nytt kakel. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering tills att du kan tappa upp ditt första bad i ditt nya badrum. Du kan tryggt låta oss göra verklighet av dina drömmar och förvissa dig om att resultatet blir ett högkvalitativt slutresultat utan risk för skador längre fram.

Vi utför de mesta förekommande arbeten i branschen. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offertförfrågan. Vi hjälper dig utföra arbetet snabbt och kostnadseffektivt!

Takläggning, badrumsrenovering, fönsterbyten, fasadrenovering - och mycket annat! Från mindre uppdrag som tar några timmar att utföra till stora totalrenoveringar.

Golv

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

golvGolv

Vi utför allt inom golvläggning, så som inläggning av trägolv, plastgolv, textilgolv samt golvslipning samt golvunderhåll. Genom vårt goda samarbete med ledande materialleverantörer ser vi till att du får den hjälp och det golv du behöver.

Funderar du på att bygga om eller renovera där hemma eller på kontoret? Kanske har du hittat ditt drömhus, eller ditt drömgolv? Vi hjälper dig att förvandla din dröm till verklighet oavsett om det bara rör sig om att lägga golvet eller en nybyggnation.

Alla produkter och konstruktioner som vi arbetar med är alltid branschgodkända. Och med många års erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga dina byggplaner.

Fler artiklar...

Partners

XL-Bygg - www.xlbygg.se
Färgcity - www.nordsjoidedesign.se
Colorama - www.colorama.se
Beijer - www.beijerbygg.se

Certifiering

VI är certifierade inom
heta arbeten