PLÅTSLAGERI

  Plåtslageri med kompetenta plåtslagare i Kiruna

  Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri i Kiruna. Oavsett vilka plåtarbeten du är ute efter så är du välkommen att kontakta oss och berätta om era behov och idéer.

  Våra plåtslagare utför allt inom tak och fasader, taksäkerhet, tätskiktning, bandtäckningar, koppararbeten, samt diverse servicearbeten som till exempel byte av hängrännor och stuprör.

  Vi arbetar inom områdena

  • Byggnadsplåt
  • Ventilation
  • Takläggning

  Välkommen att kontakta oss

  Takläggning

  Våra takläggare i Kiruna har bred kompetens inom takläggning, takreperationer, takrenoveringar och framförallt plåttak. Våra kunder är små som stora och vi arbetar främst i Kiruna och Gällivare.

  Vi åtar oss gärna arbeten av både villor och flerbostadshus men självklart kan vi också hjälpa dig som är ute efter en specifik lösning.

  Hängrännor och Stuprör

  Behöver ni byta ut eller laga era hängrännor och stuprör? Många väntar för länge med detta, vilket kan orsaka skador på hus och fastighet. Kontakta oss - vi hjälper er gärna att göra en översyn.

  Med oss får ni korrekt monterade hängrännor som är måttanpassade efter ert hus eller er byggnad. Behövs det inte nya rännor så lagar och justerar vi de befintliga. För oss är det viktigt att ni blir nöjda och vi är därför noggranna med att göra ett bra jobb. Vi hjälper er att montera hängrännor och stuprör som håller länge och som pryder fastigheten. Samtidigt håller vi ett lågt pris på våra tjänster.

  Vi har lång erfarenhet och kan utföra det mesta inom plåtslageri.

  VI HAR UTBILDADE MÅLARE OCH SNICKARE SOM UTFÖR ALLA ARBETEN

  Bygg & Måleritjänst AB startades 2011, har två delägare och dagsläget 36 anställda med mycket lång erfarenhet! Du kan med trygghet anlita våra målare eller snickare för högkvalitativa arbeten inom bygg och måleri.

  Vi är certifierade av: Heta Arbeten

  Våra anställda har Bas P & U-utbildningar avklarade - se branschutbildarna.se

  Kontakta oss idag för en offertförfrågan eller frågor om vilka lösningar vi har att erbjuda just dig och dina behov!

  Kontakta oss

  Adress
  Fasadvägen 45
  981 41 Kiruna

  Öppettider
  Vardagar 7 - 16

  Partners

  Certifierade

  Vi är certifierade inom
  Image