Plåtslageri med kompetenta plåtslagare i Kiruna

plåtslageri kiruna gällivareVi utför allt inom byggnadsplåtslageri i Kiruna. Oavsett vilka plåtarbeten du är ute efter så är du välkommen att kontakta oss och berätta om era behov och idéer. Våra plåtslagare utför allt inom tak och fasader, taksäkerhet, tätskiktning, bandtäckningar, koppararbeten, samt diverse servicearbeten som till exempel byte av hängrännor och stuprör.

Takläggning

Våra takläggare i Kiruna har bred kompetens inom takläggning, takreperationer, takrenoveringar och framförallt plåttak. Våra kunder är små som stora och vi arbetar främst i Kiruna och Gällivare.
Vi åtar oss gärna arbeten av både villor och flerbostadshus men självklart kan vi också hjälpa dig som är ute efter en specifik lösning.

Hängrännor och Stuprör

Behöver ni byta ut eller laga era hängrännor och stuprör? Många väntar för länge med detta, vilket kan orsaka skador på hus och fastighet. Kontakta oss - vi hjälper er gärna att göra en översyn.

Med oss får ni korrekt monterade hängrännor som är måttanpassade efter ert hus eller er byggnad. Behövs det inte nya rännor så lagar och justerar vi de befintliga. För oss är det viktigt att ni blir nöjda och vi är därför noggranna med att göra ett bra jobb. Vi hjälper er att montera hängrännor och stuprör som håller länge och som pryder fastigheten. Samtidigt håller vi ett lågt pris på våra tjänster.

Vi har lång erfarenhet och kan utföra det mesta inom plåtslageri. 

Vi arbetar inom områdena

  • Byggnadsplåt
  • Ventilation
  • Takläggning

Välkommen att kontakta oss

Partners

XL-Bygg - www.xlbygg.se
Färgcity - www.nordsjoidedesign.se
Colorama - www.colorama.se
Beijer - www.beijerbygg.se

Certifiering

VI är certifierade inom
heta arbeten