Måleri

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

Måleri Målare Kiruna GällivareMålning

Vi har kompetenta målare som utför arbeten med hög kvalitet. Våra kunder ska känna sig trygga och att få förtroendet att komma hem till er ställer krav på oss entreprenörer. Nyckeln till ett bra resultat är en bra utförd underbehandling - där rivning av gamla tapeter och bredspackling är några exempel. Vi hjälper dig på vägen. Målet är att slutresultatet är som du önskar, först då är vi nöjda.

Invändig målning
Tak, väggar, fönster, dörrar, våtrum, m.m.

Sprutmålning
Av köksluckor, dörrar, skivmaterial.

Tapetsering
Vi utför alla typer av tapetarbeten med stor yrkesskicklighet och känsla.

Utvändig målning
Vi hjälper er med fasadmålning, målning av stuprör och hängrännor, fönster, portar, dörrar, staket, med mera.

Fönster
Det är viktigt att underhålla sina fönster för det kan bli kostsamt om man slarvar med detta. För att förlänga livslängden på sina fönster bör man kontinuerligt se över de målade ytorna och att hålla dem rena. Har skador redan börjat uppkomma är det dags för en renovering antingen en ommålning eller en fönsterrenovering.

Fasadrenovering
En fasadrenovering kan innebära både panelbyte och målning. Vi använder oss av duktiga ställningsbyggare, snickare och målare för att resultatet skall bli så bra som möjligt för er.

Vi hjälper er att måla och rengöra lättputs, tegel, balkonger och klottersanering till klotterskydd, samt fönsterrenovering.

Partners

XL-Bygg - www.xlbygg.se
Färgcity - www.nordsjoidedesign.se
Colorama - www.colorama.se
Beijer - www.beijerbygg.se

Certifiering

VI är certifierade inom
heta arbeten